. .

Tankar på renovering

Det var i och för sig ganska länge sedan jag köpte min lägenhet men faktum är att den är i behov av att renoveras en aning. Framför allt är det köket som behöver få sig ett lyft. Den stora frågan man ställer sig när man går i renoveringstankar är huruvida man ska göra jobbet själv eller om man ska anlita någon. Det är ju självklart en stor fördel att låta en snickare göra jobbet och i och med ROT-avdraget behöver det inte bli så farligt dyrt, nackdelen är att man måste hitta någon som har tid att börja arbeta inom en snar framtid.

Tyvärr är det många snickare som har fullt upp och som man behöver kontakta flera månader innan för att försäkra sig om att de har tid. Därför kommer nog jag börja med att göra vissa delar själv och kanske leja ut svårare jobb till Snickare Uppsala.

Oavsett hur det blir så blir jag nog tvungen att göra något åt köket det är ju trots allt en viktig plats i hemmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>