. .

Bli kvitt myggen i sommar!

Att mygg kan vara ett stort problem under vissa delar av året känner ju många till, och krypen kan tyvärr förstöra en annars trevlig kväll utomhus när man kanske sitter och grillar och umgås. Men det finns faktiskt lösningar! Idag finns många olika produkter som gör att myggorna håller sig på avstånd, eller att de till och med utrotas inom ett visst område. Så är fallet med den stora myggfällan Mosquito Magnet, som drar till sig myggen genom likna människans doft och den värme som vi avger. De sugs sedan in i en behållare, vilket gör att du kan få myggfritt inte bara precis runt bordet utan även i hela din trädgård! Den kostar en del, men det kan det vara värt för att få en myggfri sommar, och är man några grannar som har hus nära varandra så kan man dela på kostnaden. Myggfällan låter inte heller någonting, och det luktar inget från den. Dessutom är metoden helt giftfri, vilket gör att det inte påverkar miljön som andra bekämpningsmedel kan göra.
Vill man inte göra en sådan investering utan tycker att det räcker att myggen håller sig på avstånd precis där man är, så finns det många andra produkter som man kan köpa som ligger i en lägre prisklass. Till exempel kan man använda roll-on eller servetter på kroppen för att hindra myggen från att sticka.

Vill man ha mer tips kan man besöka myggfälla.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>