. .

Lite tankar kring lån

Att låna pengar kan vara frestande när man har dåligt med pengar men vad innebär det för ekonomin i det långa loppet? Ett lån på bara några tusenlappar kan påverka hushållets ekonomi under en lång tid framöver och faktum är att de flesta smålån som finns kostar betydligt mer än vad man först har räknat med, därför bör man verkligen fråga sig själv om man är beredd att betala det priset?

Anledningen till att jag skriver det här inlägget är just på grund av att det skulle underlätta min situation. Hade jag haft 10 000 kronor till under min vistelse här i Thailand så skulle hela min tillvaro ändras radikalt och jag skulle ha betydligt lättare att klara mig än vad jag har nu. Nackdelen å andra sidan är för stor. Om jag inte har pengar nu, varför ska jag då skuldsätta mig och förvärra min situation ytterligare?

Enda svaret jag kan komma på är att jag visste att jag hade jobb när jag kom hem så att jag var garanterad en inkomst så jag kunde betala tillbaka lånet så fort som möjligt.

När man ska ta ett mindre lån är det extremt viktigt att jämföra de olika lånen och en bra hemsida Phuketsom gör detta är lanamedbetalningsanmarkning.com som jämför lån med betalningsanmärkningar och även om man inte har några anmärkningar så kan det vara intressant att gå in och kika för att få ytterligare information om hur man bäst går tillväga för att hitta det bästa lånet.

Avslutningsvis tänkte jag bjuda på en bild från Thailand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>