. .

Rolig busschaufför

Igår när jag åkte in till stan så möttes jag av en trevlig busschaufför som hälsade mig välkommen när jag steg på. När vi kom in i stan så tackade han för att vi resenärer valt att åka med Nobina (som är företaget som har ansvar för busstrafiken där jag bor) och då kunde jag inte låta bli att bli en aning förvånad. Med tanke på att Nobina är det enda företaget som erbjuder bussar i kommunen så hade vi ju inget annat val än att åka med dem hur mycket vi än ogillade företaget.

Nu var det väl inte så roligt i sig utan mer förvånande med tanke på att företaget hade stora problem att hålla tiderna och var usla på att meddela om turer var inställda eller inte under vinterhalvåret. Vad jag förstod det som hade dom dock fixat vinterdäcken på bussen hos Rekond Malmö, hade gått snabbt och bra. Lägg till att flera turer har avgått mellan 5-7 minuter efter utsatt tid nu under sommaren från busstationen!

Med det i bakhuvudet så var det smått ironiskt att höra busschauffören tacka för att vi valt att åka med honom när jag valt vilken annan buss som helst… om det nu hade funnits någon att välja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>