. .

Än är inte sommaren slut

Semestern är slut för de flesta och livet återgår till det normala därför är det inte konstigt att många redan har räknat ut sensommaren och ställt in sig på att hösten är på ingång. Dock så är det runt 2 veckor kvar av sommaren och om man vill vara riktigt optimistisk så kan den fortsätta en bit in i september beroende på hur vädret ser ut. Och med tanke på att sommaren varit kanon såhär långt så kan man ju hålla tummarna för att det fortsätter på samma spår även i september. Så med det sagt så slår jag ett slag för att ta vara på de här veckorna innan hösten verkligen är på ingång, för då kan det vara försent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>